Sportprijs 2011 gemeente Franekeradeel

Franeker – In 2008 is er in de gemeente Franekeradeel een sportprijs in het leven geroepen. Deze sportprijs is een ereteken dat wordt uitgereikt aan sporters in onze gemeente die een uitzonderlijke prestatie op sportgebied hebben verricht. De sportprijsavond is inmiddels een succesvol jaarlijks evenement geworden. De sportprijzen worden uitgereikt in de Koornbeurs.

Net als bij de voorgaande editie, bestaat de sportprijs uit vier categorieën, te weten;

Sportman/ sportvrouw 2011 (senioren)
Sportploeg 2011 (senioren)
Sporttalent 2011 (jeugd tot 18 jaar)
Sportploeg jeugd 2011 (jeugd tot 18 jaar)
In elke categorie is een 1e, 2e en 3e prijs te winnen!!!

Criteria sportprijs 

In aanmerking komen die sporters die door hun sportprestatie een regionale, provinciale of nationale uitstraling hebben. De regel is dat sporters op voordracht van verenigingen of het college in aanmerking kunnen komen voor de prijs. Alle sporten en alle soorten wedstrijden komen in aanmerking voor de sportprijs 2011. De kiescommissie, onder voorzitterschap van de wethouder Sport, beslist welk team of welke sporter in 2011 (in zijn of haar categorie) het meeste aanspraak maakt op de sportprijs.

 

De gemeente heeft sportverengingen aangeschreven om sporters die aan de criteria voldoen, voor te dragen voor de nieuwe sportprijs. Het kan echter zo zijn dat wij een sportvereniging of sporter over het hoofd hebben gezien.

 

Mocht u als vereniging geen brief van de gemeente hebben ontvangen over deze sportprijs en heeft u wél een sporter die u wilt voordragen om in aanmerking te komen voor deze prijs, geeft u dan de gegevens door op;

 

telefoonnummer : 0517 – 380 380 of email: k.ijsbrandy@franekeradeel.nl

 

U kunt opgeven t/m 2 januari 2012.

 

In de week van 9 januari 2012 wordt bekend gemaakt welke sporters door de kiescommissie zijn genomineerd. Op woensdagavond 18 januari 2012 volgt een feestelijke sportavond waarop de sportprijzen worden uitgereikt.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!