Sportvereniging Friesland organiseert de ‘Halve marathon van Tzum’

Op zaterdag 28 januari 2023 is er een hardloopevenement in de mooie omgeving van Tzum in Friesland met afstanden over 1 km (jeugdloop),   5.5 – 16.1 en 21.1 kilometer.

Inschrijven voor de verschillende afstanden kan online via https://svfriesland.nl/inschrijven/ voor niet-leden van de vereniging € 6,00 euro en voor leden €5,00 euro, het startnummer en de spelden liggen dan voor u klaar op vertoon van het inschrijfbewijs wat via de mail is toegestuurd. De na-inschrijving is bij de aanhangwagen van SV Friesland vanaf 09:30 uur. Bij de na-inschrijving betaal je €2,- extra (niet-leden: €8,00 euro en leden €7,00 euro).

Bij de start/finish staan marathonklokken waarvan je de gelopen tijd kunt aflezen en staat de SV Friesland verzorgingswagen bij de finish met bouillon, vruchtendrank en water. Voor de lopers die geïnteresseerd zijn in een medaille zijn deze na afloop te koop. De start van alle afstanden is vanaf 11:00 uur. Jeugdloop start 10:30 uur.

 

Parkeren

Parkeren kan op het terrein van de VV Tzum en in het dorp, volg hierbij de aanwijzingen op van de verkeersregelaars. Waardevolle spullen kun je afgeven bij de inschrijving voorzien van een sticker met daarop je startnummer. Op vertoon van je startnummer kun je na afloop de waardevolle spullen weer afhalen.

 

Start en finish locatie:

De Moeting // Nieuwbuurtsterweg 1 // 8804 RG Tzum

 

Routes:

Moeting // Nieuwbuurtsterweg 1 // 8804 RG Tzum

Routes:

 

Meer informatie over het evenement:

https://svfriesland.nl/evenementen/halve-marathon-van-tzum-informatie/

 

Voor iedereen die de afstanden hardlopend kan afleggen! Schrijf je direct in!

 

Algemene informatie

Evenementenkalender

De sportvereniging Friesland is jaarlijks betrokken bij ongeveer 50 hardloop- en wandelevenementen. Al deze evenementen zijn terug te vinden op onze evenementenkalender https://svfriesland.nl/evenementen/

 

Voor-inschrijven evenementen

Voor alle evenementen die de sportvereniging Friesland organiseert kun je online inschrijven via https://svfriesland.nl/inschrijven/. Dit scheelt de organisatie veel werk tijdens het evenement. Ook staan de uitslagen hierdoor sneller op de website.

 

Na-inschrijven evenementen

Het is nog steeds mogelijk om bij alle evenementen op locatie in te schrijven, omdat dit de organisatie meer werk kost is het inschrijfgeld hier dan ook €2,- duurder dan het voor-inschrijven.

 

Voor de na-inschrijving hebben wij verschillende gegevens nodig:

  • Onderdeel (afstand)
  • Lid van SV Friesland (Ja of nee)
  • Roepnaam
  • Tussenvoegsel
  • Achternaam
  • Geslacht
  • Woonplaats

 

Wil je ons een plezier doen? Is de voor-inschrijving gesloten en wil je na-inschrijven? Vul alvast het formulier in op https://svfriesland.nl/na-inschrijfformulier/ en print het PDF document uit! Hierdoor kunnen wij de gegevens sneller verwerken.

 

Uitslagen, foto’s en verslagen

Ben je benieuwd naar de uitslagen, foto’s of het verslag van het evenement? Kijk op https://svfriesland.nl voor alle informatie. Per evenement kun je sorteren wat je wilt zien.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!