Sterke groei jeugdtafeltennis: FTTC zoekt nieuwe talenten

Tafeltennis wint aan populariteit in Franeker. Binnen drie jaar is het aantal jeugdtafeltennissers bij FTTC vervijfvoudigd tot bijna twintig enthousiaste kinderen. Vanwege die sterke aanwas heeft FTTC besloten een tweede trainingsgroep op woensdag te vormen. De Franeker tafeltennisclub heeft daarvoor voormalig international en oud-bondscoach Anne Vlieg gestrikt, die al enkele jaren op woensdag bij FTTC de training verzorgt.

Gezocht: nieuwe tafeltennistalenten

Door de uitbreiding van het aantal trainingsuren is er ruimte voor nieuwe jeugdspelers (kinderen en jongeren in de leeftijd van 8 tot en met 17 jaar). Wie belangstelling voor tafeltennis heeft, kan twee weken vrijblijvend en gratis op proef meetrainen bij FTTC. Dat kan op maandagavond (19.00-20.00 uur, onder leiding van Richard en David Dijkhoff) en/of op woensdagmiddag (17.00-18.00 uur, onder leiding van Anne Vlieg). De jeugdtraining van FTTC start op maandag 25 augustus. Aanmelden voor de proeftrainingen is mogelijk via e-mail: franekertafeltennisclub@gmail.com.

Oefenen voor basisscholenkampioenschappen Op zaterdag 6 september organiseert FTTC de Franeker Basisscholenkampioenschappen Tafeltennis in tafeltenniscentrum de Driesprong aan de Salverderweg in Franeker. Basisschoolkinderen (groep 5-8) die zich hierop goed willen voorbereiden, kunnen dat op maandag 25 augustus en maandag 1 september gratis doen bij FTTC. De kennismakingstraining duurt op beide avonden van 18.00-19.00 uur en wordt verzorgd door Richard en David Dijkhoff. Aanmelden: franekertafeltennisclub@gmail.com.

 

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!