Steunt u Dirk ook in de strijd tegen DVN?

Hallo allemaal ik ben Dirk 35 jaar en getrouwd met Lucinda en samen hebben wij 4 jongens in de leeftijd van 6 tot en met 13 jaar! Ik ga de Elfstedentocht fietsen voor DVN Dunnevezelneurophatie) de wereld uit!

3 jaar geleden kreeg mijn vrouw de tijdelijke diagnose DVN wat in december 2016 werd bevestigd met een definitieve diagnose. Onze wereld stond volledig op zijn kop. Maar niet alleen mijn vrouw heeft DVN ook mijn schoonmoeder en 2 van mijn 3 zwagers ook!

Voor mij dus des te meer als echte Fries een goede reden om de Elfstedentocht te fietsen voor DVN De wereld uit!

DVN?

DVN is een progressieve spierziekte waar ongeveer naar schatting 9000 mensen in Nederland aan lijden. Er zijn nog geen medicijnen voor mensen met DVN en onderzoek naar deze vreselijke spierziekte is heel hard nodig!

Daarom fiets ik de Elfstedentocht om zoveel mogelijk geld op te halen zodat er meer onderzoek kan komen naar DVN! We hopen op zoveel mogelijk steun! Iedere euro is er 1 in de goede richting!

Alvast ontzettend bedankt namens mij maar vooral namens alle mensen die elke dag een strijd leveren met DVN!

Groetjes Dirk

U kunt Dirk in de strijd tegen DVN HIER STEUNEN, KLIK OP DE LINK

 

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!