Het was vrijdagavond een feestelijke prijsuitreiking bij Foto Hommema. Alle weekwinnaars (of een afgevaardigde) waren aanwezig bij de bekendmaking van de Hoofdprijs. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst werd d.m.v. een videopresentatie de prijswinnaars bekend gemaakt. Het waren spannende minuten, wie gaat er met de geweldige hoofdprijs een Canon SX60HS van € 400,—naar huis.

Nummer 3 is geworden Sjoukje Marlous Kok met de fantastische foto! Sjoukje Marlous wint hiermee een mega grote canvasfotoafdruk t.w.v. 99,-!

Nummer 2 is Henk Bootsma geworden met een zeer fraaie foto van het Wad, met kitesurfer en de Friesland! Henk wint hiermee een fotocursuspakket t.w.v. 195,-!

Er kan maar één de winnaar zijn en dat is uiteindelijk geworden: Susanne Zijlstra! Zij wint de Vakantie fotowedstrijd 2017 met als thema “lekker genieten”. Suzanne wint hiermee de vakantiefoto Wisselbeker en de Canon SX60HS, in de vorm van een waardebon t.w.v. 400,-! Susanne was helaas zelf niet aanwezig, Erwin Mol nam de prijs voor haar in ontvangst!

FranekerActueel.NL en Foto Hommema danken alle inzenders voor hun sportieve medewerking. Van de RUIM 400 inzendingen waren vele die in aanmerking kwamen voor een prijs maar helaas kunnen er maar 3 winnaars zijn ! Graag tot ziens bij de vakantie fotowedstrijd in 2018.

de foto’s

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!