Franeker – Brandstofprijzen die per persoon kunnen afwijken? Sinds kort is het mogelijk in Franeker/Bleiswijk/Putten. TanQyou introduceert als eerste tankstation in Nederland een personal pricing systeem. Dit werd bekend gemaakt in het NOS-journaal van zondag 26 november.

Personal pricing is een extra aanvulling op het slimme loyaliteit-systeem dat TanQyou al biedt. Tot op heden maken klanten al kans op periodieke prijzen. Hierbij geldt elke getankte liter brandstof als een lot waarmee men automatisch meedingt naar een prijs. Door de introductie van personal pricing kunnen klanten aanvullende kortingen krijgen. “Op dit moment draaien we een pilot, waarin we een verjaardagkorting testen met een groep klanten. We weten immers iemands geboortedatum en kunnen hier goed op inspelen. Binnen enkele weken willen we dit unieke cadeau beschikbaar stellen voor al onze klanten.” vertelt TanQyou oprichter Jan-Harmen Akkerman.

Landelijke media-aandacht

Ter promotie van dit nieuwe systeem heeft TanQyou een aantal weken geleden een video gemaakt. Middels deze video heeft Akkerman een presentatie gegeven bij de tankstation vakbeurs, het grootste tankstation evenement van Nederland. Een dag later was het nieuws al uitgelekt en bij de NOS terecht gekomen. “We weten dat we vooroplopen in technologische middelen, dus met vier tankstations al in het NOS-journaal belanden voelt als een kroon op ons werk.”

Over TanQyou

TanQyou is een onbemande tankstation formule die tanken weer leuk en persoonlijk maakt, ondanks dat er geen personeel achter de kassa staat. Dit gebeurt door de inzet van digitale hulpmiddelen zoals een app en een persoonlijk My TanQyou account. Door slimme technische innovaties wordt een My TanQyou klant herkend aan de pomp, en begroet bij zijn voornaam. Tevens profiteert de klant van verschillende acties en hulpmiddelen zoals de periodieke prijzenpot en een brandstofadministratie die automatisch wordt bijgehouden.

Als start up groeit TanQyou momenteel snel. Eind 2017 beschikt de formule over zes locaties. Binnen twee jaar zal de formule worden uitgerold naar enkele tientallen locaties. Dit zijn zowel nieuwbouw stations als bestaande locaties.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!