Tijd voor inzenden kerstverhaal ** VERLENGD TOT 31 DECEMBER **

Vanwege de nieuwe maatregelen die ervoor kunnen zorgen dat er zaken geregeld moeten worden en tijd weg neemt om mee te doen aan het maken van een kerstverhaal, verlengen wij de tijd voor het inzenden van het kerstverhaal tot vrijdag 31 december.

 

Heb jij altijd al eens in de krant willen staan? Die mogelijkheid heb je nu!  Schrijf jouw eigen kerstverhaal, het maakt niet uit waar het over gaat als het maar met kerst te maken heeft. Gebruik al je fantasie en schrijf een leuk, gek, stoer of grappig verhaal. Een stripverhaal mag ook. Maak er een tekening bij of bouw bijvoorbeeld het verhaal na met je lego, barbie’s of iets anders en maak er een foto(‘s) met een verhaal bij. Je mag natuurlijk een beetje hulp vragen aan je ouders/broer/zus.

Van elke groep kiezen wij één winnaar waarvan wij het kerstverhaal op FranekerActueel in een eigen artikel plaatsen. Daarnaast zullen wij de overige inzendingen verzamelen en in één collage plaatsen. Jongerenwerk Waadhoeke steunt ons initiatief en plaatst de inzendingen ook op hun eigen site.

Hoe doe je mee?

  • Je zit in groep 3 tot en met 8 van de basisschool.
  • Je zit op school of woont in de gemeente Waadhoeke
  • Mail naar Natalie@franekeractueel.nl
  • Stuur jouw verhaal in voor vrijdag 31 december 
  • Vermeld, naam, groep en woonplaats (mocht dat niet gewenst zijn geef dit aan in de mail)

Wij wensen iedereen succes en vooral veel plezier met het maken van jouw kerstverhaal.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!