Tijdens AD: Twisted goes Outdoor!

Franeker – Zaterdag 17 september vanaf 21:30 breidt Twisted! uit naar buiten en zal het terras van de Bogt fen Guné zich ontpoppen tot hét Dance podium van Franeker. De beste DJ’s zullen de AD gangers trakteren op vrolijke, frisse maar vooral dansbare house beats!

De hoofd act van deze outdoor editie is niemand minder dan Steff da Campo. Na een aantal jaren als vaste DJ in TDF-Berlikum te hebben gedraaid, heeft deze DJ ondertussen flink aan de weg getimmerd. Zo draait hij op festivals als Dance Valley en Beachrockers en creëert hij veel bekendheid met zijn Candy Club feesten. Ook is Steffen regelmatig in Beachclub Kokomo in Groningen te vinden, waar hij de studenten de avond van hun leven bezorgt.

Naast het plaatjes draaien voor publiek is Steffen ook actief als producer. Zo maakt hij regelmatig remixen van bekende DJ’s als Jean, D-Rashid & Gregor Salto. Daarnaast produceert hij ook zijn eigen tracks, die vervolgens regelmatig te beluisteren zijn op Slam FM!

Hierna is het de beurt aan de Franeker House Helden: Jay Underground & Sandilicious. Beide bekend als resident DJ’s van De Bogt fen Guné. Zij zullen van deze avond hét toppunt van jou zomer maken en zullen net als hun optreden tijdens Cityrockers (PC) de avond waardig afsluiten met de beste dance muziek van de afgelopen zomer!

Zoals met elke editie van Twisted! is er ook deze keer ruimte voor talent. De avond zal namelijk geopend worden door Fredy Phunk. Een opkomend talent waar je waarschijnlijk nog veel van zult horen. Fredy weet met zijn house in combinatie van een vleugje urban de heupjes vast lekker los te maken, zodat jij geen enkele reden meer hebt om op 17 september niet los te gaan!

De avond wordt gehost door JPack MC.

Twisted! Outdoor is gratis toegankelijk!

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!