Op 9 december dit jaar vindt, als onderdeel van Kryst yn Frjentsjer, de tweede editie plaats van de Midnightwalk Franeker! Een gezellige avondwandeling van 7 kilometer door en langs bijzondere plekken in de stad waarbij ook door gebouwen wordt gelopen. Verdeeld over de route worden de deelnemers verrast met verschillende optredens.

Het karakter van de Midnightwalk is saamhorigheid, het (her)ontdekken van je eigen stad en het meemaken van verschillende culturele ervaringen. De start en finish zijn op de Breedeplaats en na de finish kunt u, in de tent, nog genieten van live muziek.

U kunt zich vanaf nu inschrijven via de website: www.midnightwalkfraneker.nl.

Vanaf 19:30 starten er om het kwartier 5 groepen met een maximaal aantal deelnemers. Bij de start kunt u houdbare producten inleveren voor de voedselbank De Helpende Hand en de netto-opbrengst van het inschrijfgeld komt ten goede aan Sterke Yerke en Stichting Present Noord-West Friesland.

U kunt ze volgen op Facebook en Instagram. De  Midnightwalk Franeker is een initiatief van Stichting Midnightwalk Franeker en de Rotaryclub Franeker.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
Telegram
LinkedIn
error: Bericht Beveiligd!