Unieke Franeker kersttrui met ‘Skyline’ van de stad geïntroduceerd ter gelegenheid van het evenement Kryst yn Frjentsjer

De stad Franeker staat op het punt om een sprankelende kersttraditie te omarmen met de introductie van de allereerste Franeker Kersttrui. Deze opvallende kersttrui, versierd met een betoverende ‘skyline’ van Franeker, is een initiatief van het evenement  Kryst yn Frjentsjer dat gepland staat op 9, 15, 16 en 17 december.

De organisatie achter het evenement hoopt dat deze unieke kersttrui een gevoel van saamhorigheid zal creëren. De volledige opbrengst van de kersttruienverkoop komt ten goede van Stichting Kryst yn Frjentsjer.

Het motto van de stichting is ‘Samen laten wij de ster van de elf steden stralen.’ Door de introductie van de kersttrui, streven zij dit motto na. ,,Door een aanschaf van de kersttrui draagt een ieder bij aan het evenement. Zo kunnen wij Franeker om gaan toveren tot een ware kerststad.’’ Aldus voorzitter Klaas Kramer.

De prachtige Franeker kersttrui, ontworpen om de kerstsfeer te omarmen en tegelijkertijd de lokale trots te benadrukken, getuigt van creativiteit. De ‘skyline’ van Franeker prijkt trots op de trui, met gebouwen en monumenten die de stad zo kenmerken. Van de historische PC-torens tot de elegante Martinikerk.

Het evenement Kryst yn Frjentsjer, gepland op de data van 9, 15, 16 en 17 december, belooft een buitengewoon kerstspektakel te worden. Het evenement omvat diverse activiteiten, zoals een kerstmarkt, muzikale optredens en speciale kerstverlichting die de stad in een magische gloed zal hullen. De organisatie achter het evenement heeft met de introductie van de Franeker Kersttrui een extra dimensie toegevoegd aan dit evenement.

Via de website krystynfrjentsjer.nl is de Franeker kersttrui al te pre-orderen. Vanaf 1 november zal deze direct beschikbaar zijn voor aankoop. Zowel voor inwoners als voor bezoekers van de stad.

Voor meer informatie en updates over de Franeker Kersttrui en het evenement Kryst yn Frjentsjer, kunt u de social media en de website in de gaten houden.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
Telegram
LinkedIn
error: Bericht Beveiligd!