Vandaag: Sinterklaasfeest “Smullen met Sint”

Vandaag zaterdag 28 november pakt de organisatie rond het sinterklaasfeest groots uit met tal van activiteiten. We gaan natuurlijk niet alles verklappen maar dat het een feest zal gaan worden dat is zeker! En om het nog leuker te maken… ook vandaag zijn alle activiteiten gratis!

Smullen met Sintsint-mandarijn

Het is feest op de Breedeplaats! En Sinterklaas nodigt jullie allemaal uit om vandaag langs te komen om samen met Sinterklaas en zijn Pieten te gaan smullen van allerlei lekkere zoete en gezonde hapjes. Alle kinderen die komen krijgen een knipkaart. Met dit kaartje krijg je toegang om alle kraampjes af te gaan waar je lekker kan eten. Je kan er je taaitaai pop versieren, pietjes maken van koekjes, we hebben fruit en……. de rest blijft natuurlijk een verrassing voor jullie! Sinterklaas nodigt jullie uit om samen met Sinterklaas lekker te Smullen! Kom jij ook…?

In het Sinterklaashuisje kun je vandaag heerlijk rondkijken of een praatje met Piet maken. Hopelijk hebben de Pieten er geen rotzooi van gemaakt en kan Sinterklaas er na heet feest weer heerlijk slapen.

sint-mandarijn

Het treintje doet vandaag zijn ronde weer in Franeker. Door het centrum hoor je de locomotief en kun je opstappen bij het stationnetje. Je kunt je uitleven op het springkussen en hebben we …… “dat verklappen we nog niet”. Er is voor iedereen vandaag wel wat te beleven want je kan ook op zoek gaan naar het boek. Start en eindpunt is vandaag op de Breedeplaats. Heb je de boeken gevonden en kun je goed puzzelen met de letters… lever dan je briefje weer in bij de LetterPiet en wie weet ben jij wel één van de winnaars.

De DJ-Piet zorgt vandaag voor echte Sinterklaasmuziek. Doe jij mee om op de beat van de muziek te dansen? Er zijn vast wel Pieten die met je meedoen. Samen maken we er een groot feest van!

kortom tot straks!

sinter

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!