Veiling bij PlukGeluk Arum voor Nikki`s Place!

De Rotaryclubs van Harlingen en Franeker openen op zaterdag,  9 juli 2022 de PlukGeluk tuin bij Arum.

Voorafgaand aan de opening is er vanaf 17.30 uur (inloop 17.30-18.00 uur) een `Italiaanse avond` met een 4-gangen diner georganiseerd.

Tijdens het diner zal er een veiling plaatsvinden van allerlei mooie spullen en diensten zoals bijvoorbeeld

mooie overnachtingen in een B&B, prachtige elektronische apparatuur van wijnkoelkast tot JBL`s, sloeptochten over de Friese wateren, 2 uren in een flightsimulator etc.

De opbrengst zal helemaal ten goede komen van kinderhuis Nikki`s Place in Chiang Mai (Thailand) waar baby`s liefdevol worden opgevangen die meestal hiv-geïnfecteerd zijn en vaak

geen ouders meer hebben- of familie om voor hen te zorgen. Levensreddend werk!

Uw opgave ontvangen wij graag voor 25 juni via: entertainmentdiner@rotaryfraneker.nl

Na uw aanmelding ontvangt u nadere informatie over de fair, parkeren etc. De kosten voor het 4-gangendiner bedragen € 34,50 per persoon (dit is exclusief de drankjes)

Ook zal op deze avond de officiële opening zijn van de PlukGeluk tuin Arum, waar je op een veld met 10.000 vierkante meter prachtige bloemen, tot ver in september bloemen kan plukken, prachtige boeketten, als je tenminste per vierkante meter 10 euro overmaakt en natuurlijk is het nog mooier, dat je meerdere vierkante meters sponsort, want de opbrengst daarvan is bestemd voor 3 zorgvuldig uitgekozen goede doelen: het steunpunt Jeugdmantelzorgers via `de Skûle` in Franeker, Stichting SchuldHulpMaatje Waadhoeke en Stichting Botanische Tuinen Tera Barra. Locatie: Van Camminghaweg, Arum (naast garage Boek) Zie ook de website: info@plukgeluk-arum.nl

Het belooft een prachtige start te worden, te midden van bloemenpracht en mooie natuur, een Italiaanse avond met heerlijk eten en drinken en een geweldig veiling: alles voor het goede doel.

Geef je op, zolang er plek is!

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!