Vernieuwd Bloemketerp 3 september weer open

Franeker – Het zwembad Bloemketerp in Franeker gaat aanstaande zaterdag 3 september weer open. Na de sluiting in juni heeft een ploeg vrijwilligers en personeel de zaak opgeknapt. Zo hebben de kleedkamers nieuwe gekregen en overal liggen nieuwe vloeren. De grote kantine is voorzien van veel meer artikelen en in het zwembad is een afhaalpunt.  De stichting die het zwembad nu beheert hopen dat heel Franeker en omgeving massaal naar het zwembad komen zodat het bad rendabel kan worden. De stichting moet het nu doen zonder gemeentelijke subsidies.

Koop nu je voordeelkaartjes  voor de openingsdagen bij de C1000 Franeker (Ockingahiem) en maak kans op een jaarabonnement.

Het programma voor de zaterdag:

12:00  Opening  van het zwembad  door de estafette  ploeg van FZC’54

13: 00 Muntjes en vrijkaartjes duiken. Ook voor de kleine zwemmertjes  in het ondiepe bad!

14:00 Het Franeker Kampioenschap Bommetje. Aanmelden vanaf 12:00 bij de balie van het zwembad.  Alle leeftijden.  Voor de kampioen eeuwige roem en een wisselbeker.

15:00  Korte waterpolowedstrijd. Aansluitend schieten op doel vanaf de 5 meter lijn voor iedereen.   Je mag het opnemen tegen de keepers van de waterpoloteams van FZC’54.

16:00-17:00   DISCO-zwemmen

Het programma voor de zondag:

12:00 Zwembad open

13:00 Euromuntjes en vrijkaartjes duiken. Ook voor de kleine zwemmertjes  in het ondiepe bad!

14:00 Survival zwemmen

15:00 Schieten op doel.  Maak kans op vrijkaartjes!

16:00 – 17:00   DISCO-zwemmen

Op de zonneweide is beide dagen een waanzinnige suvival baan. Er worden een aantal demonstraties gegeven en in de vernieuwde kantine kan je even bijkomen met een patatje, een ijsje of een glaasje fris. Kortom er is van alles te doen in en rond het bad.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!