Volop spanning in A-poule bedrijfsbowlen Bloemketerp

Met nog 2 speelrondes voor de boeg is er nog niet te voorspellen wie er op welke trede van het podium zal staan in de A-poule. Doordat de bovenste drie ploegen met minpunten per wedstrijd werken blijft het stuivertje wisselen in het klassement.

Zo won tijdens de afgelopen speelronde het team van Dagbesteding Elske’s huiskamer al hun gespeelde wedstrijden. Ook het team van Keukenadviesaanhuis.nl deed dit en zorgde er voor dat het team van Franekeractueel.nl team 1 hun eerste nederlaag leed dit seizoen. Mede hierdoor staat het team van keukenadviesaanhuis.nl op de voorlopige eerste plaats.

In de B-poule lijkt het team van Patyna toch wel enigszins verrassend een ruime voor sprong te hebben genomen op het team van Hiemstra Financiële Diensten. Dit team was vooraf het te kloppen team en leek dat in het begin ook waar te maken, echter de laatste 3 weken is Janny Hiemstra naar eigen zeggen nog steeds wat “ziekjes” en dat is helaas terug te zien in haar spel. Wij als organisatie hebben vernomen dat ze inmiddels begon is met extra vitamines en gezonde voeding, om ervoor te zorgen dat ze samen met haar schoonzus Laura de aankomende twee weken het team van Patyna nog onder druk kunnen zetten.

Verder was er tijdens de afgelopen speelronde ook de strijd der Harlinger teams. Het team van Dienstverlening Harlingen won toch wel verrassend van het team van Auto- en bandencentrum Harlingen wat hierdoor hun voorlopige derde plaats is kwijt geraakt aan het team van de Reclameleverancier.

 

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!