Voorbereidingen Agrarische Dagen 2013 in volle gang *foto*

Franeker – Bijna is het zover, de 60ste editie van de Agrarische Dagen in Franeker. Een bijzonder gevarieerd en vol programma moet deze jubileum editie tot een onvergetelijk succes maken. Dit alles komt natuurlijk niet zomaar tot stand. Aan alle kanten in de stad wordt al keihard gewerkt, door de vele vrijwilligers die de voorbereidingen treffen voor een geslaagd feest. Ook het stadspark is al bijna klaar en omgetoverd voor een bijzondere, maar zeker mooie, theatrale opening op woensdagavond. U bent daar van harte welkom om de opening mee te gaan maken. De opening is 21:00 woensdagavond.

Hierbij al een klein voorproefje van de vorderingen in de stad, opbouw kermis, extra bruggen zijn er gelegd om de bezoekers snel in en uit de stad te krijgen richting het stadspark, extra stroomvoorzieningen, podia over het water, kortom de Agrarische Dagen kunnen bijna beginnen.

www.FranekerActueel.nl doet de hele week verslag met veel, heel veel foto’s, deze komen op de website en kunt u terug vinden in het menu, boven aan de pagina, Agrarische Dagen 2013

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!