Voorjaarsconcert CMV Advendo zaterdag 4 maart

Ook dit jaar geeft Chr. Muziekvereniging ‘Advendo’ weer haar jaarlijkse voorjaarsconcert. Het concert zal plaatsvinden op zaterdag 4 maart om 19:30 uur in theater De Koornbeurs te Franeker.

Tijdens het concert zal het A-orkest onder leiding van Siemen Hoekstra een aantal bijzondere werken ten gehore brengen. Dit jaar is het thema ‘Music for the Millions’. De muziekstukken die ten gehore worden gebracht, hebben daarbij een herkenbaar karakter waarbij invloeden uit verschillende stijlen en werelden te horen zijn. Ook het jeugdorkest brengt een aantal vlotte en leuke werken ten gehore.

Het concert wordt gehouden op zaterdag 4 maart in Theater De Koornbeurs te Franeker. Het concert begint om 19:30 uur. De toegangsprijs bedraagt €9,50, inclusief een consumptie tijdens de pauze. Donateurs ontvangen per kortingsstrook een euro korting. Ook kinderen zijn van harte welkom. Voor kinderen t/m 12 jaar geldt een toegangsprijs van €2,50. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal. Kaarten zijn tevens te reserveren via www.advendo-franeker.nl.

Dit jaar is viert Advendo haar 95-jarig bestaan. Daar zal tijdens het voorjaarsconcert ook aandacht aan besteedt worden. Daarnaast wordt er op zaterdag 15 juli een reünieconcert gegeven. Oud-leden kunnen tijdens dit concert onder andere mee komen spelen. Meer informatie hierover is te vinden op de website van Advendo Franeker.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!