Op zaterdagavond organiseerde het Stedelijk Muziekcorps ‘Harmonie’ Franeker met medewerking van ‘Popkoor FromUs’ uit Dronrijp het ‘Voorjaarsconcert’ in de Koornbeurs.

Dirigent Luc Feikens was zeer dankbaar voor de opkomst van het publiek aangezien er veel te doen was op deze zaterdagavond. Het Muziekcorps speelde een breed scala aan nummers van ‘the Golden Sixties’ tot aan ‘Great movie Marches’ en nummers meer uit de begintijd van het Muziekcorps. Het popkoor FromUs en de Harmonie wisselde elkaar af op deze avond. De dames van het popkoor werden begeleid op de piano en zongen bekende nummers in het Nederlands, Fries en Engels.

Stedelijk Muziekcorps Harmonie, opgericht in 1854 is een harmonieorkest met hout -en koperblazers en een uitgebreid slagwerksectie. Het Stedelijk Muziekkorps de Harmonie speelt onder andere elk jaar bij de kaatspartij op de P.C.

Popkoor FromUs opgericht in 2007 in Dronrijp is een zeer gedreven dameskoor dat zingt in het pop en musical genre. De dames zingen nummers 3 en 4 stemmig en worden begeleid door dirigent Simon Bouma.

 

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!