Vuurwerkgigant Franeker geeft 6 december vuurwerkshow

Franeker – Momenteel legt eigenaar Taeke Brouwer van de vuurwerkgigant in Franeker de laatste hand aan zijn nieuwe reclame folder, die binnenkort in een oplage van 114.000 stuks, huis aan huis wordt verspreidt in grote delen van Friesland. Tevens wordt de folder opgestuurd naar de vaste klanten in bijvoorbeeld:  Steenwijk, Enschede, Urk, Rhenen en ga zo maar door. Ook buiten Franeker is de vuurwerkgigant namelijk enorm populair.

Inmiddels is de vernieuwde website online en staan er veel “voorbeeldfilmpjes” op van wat u kunt kopen. De folder is bijna klaar en de vijf vuurwerkbunkers lopen weer langzaam vol.

Jubileum jaar 

2012 was een jubileum jaar, de vuurwerkgigant Franeker bestond namelijk 15 jaar, met vele leuke goedkope aanbiedingen. 2013 is dan wel geen jubileumjaar, maar de aanbiedingen liegen er ook dit jaar niet om! Tal van super aanbiedingen zullen er zijn.  zie website.

Vuurwerkshow  

We hebben tijdens de Agrarische Dagen 2013 al een mega show van de vuurwerkgigant kunnen zien op het Sjûkelân ter afsluiting van die geweldige dagen. Op Vrijdagavond 6 december om 19:30 laat de vuurwerkgigant weer een groot aantal van zijn producten zien tijdens een geweldige vuurwerkshow, op loop afstand van de winkel (binnen een straal van 100 meter)

Prijsvraag  

Ook dit jaar wordt er weer een grote prijsvraag gehouden!

Via www.FranekerActueel.nl ! De www.vuurwerkgigantfraneker.nl heeft voor ruim 850,- euro beschikbaar gesteld aan vuurwerk! Blijf ons dus in de gaten houden. En win die pakketten. Binnenkort dus meer.

foto Archief FranekerActueel.nl

5- © Eddie Spoelstra voor FranekerActueel.nl

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!