Website Centrum voor Jeugd en Gezin online!

Franeker – Heeft u wel eens vragen over het opgroeien van uw kinderen? Twijfelt u er wel eens aan of u het opvoeden van uw kind wel goed aanpakt? Zou u wel eens willen weten hoe andere ouders over bepaalde opvoedingsvragen denken? Ontwikkelt mijn kind zich wel goed? Wat kan een kind wel of niet op een bepaalde leeftijd? Is het wel goed dat ik wil weten wat mijn kind op straat doet en met wie het omgaat? Hoeveel zakgeld is op een bepaalde leeftijd normaal? Voor deze en andere vragen kunt u vanaf nu een antwoord vinden op www.cjgfranekeradeel.nl, de website van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in de gemeente Franekeradeel.

Wat is het CJG?

Het Centrum voor Jeugd en Gezin in de gemeente Franekeradeel is dé plek waar u als ouder of opvoeder vragen kunt stellen over het opvoeden en opgroeien van uw kind. Maar ook uw kind kan er terecht met vragen over dingen die hem of haar bezighouden. Verder biedt het CJG informatie voor beroepskrachten die betrokken zijn bij de zorg voor jeugd.

Wat kunt u vinden op de website?

Op de nieuwe website vindt u veel informatie over allerlei zaken die met opvoeden en opgroeien te maken hebben. U kunt er ook gericht vragen stellen. U krijgt dan binnen twee dagen antwoord. Daarnaast vindt u er veel adressen van instellingen voor Jeugd en Opvoeden.

CJG in ontwikkeling

Het Centrum voor Jeugd en Gezin is nog in ontwikkeling. We houden u op de hoogte. Maar maak tot die tijd vooral gebruik van de mogelijkheden op onze website www.cjgfranekeradeel.nl.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!