Weekendschool Franeker zoekt vrijwilligers

In oktober 2016 opent Weekendschool Franeker haar deuren voor nieuwsgierige en gemotiveerde kinderen van 10 tot 14 jaar die minder mogelijkheden en kansen hebben om hun talenten te ontwikkelen. Zij krijgen eens per twee weken les op zondagmiddag van gastdocenten die spannende, interessante of mooie beroepen hebben en hier vol passie en enthousiasme over kunnen vertellen. Het doel van weekendschoolonderwijs is om de leerlingen te laten zien wat de wereld te bieden heeft, hun grenzen te laten verleggen en hun talenten te laten ontwikkelen.
Weekendschool Franeker is op zoek naar vrijwilligers die nauw betrokken zijn bij de school, zodat de kinderen met hen een band opbouwen. Taken vrijwilliger: het ondersteunen van de leerjaarleider en de gastdocent, het begeleiden van een groepje bij groepsopdrachten en excursies. Verder fietsen de vrijwilligers en de stagiaires met de leerlingen vanuit verschillende basisscholen naar de centrale locatie, Theater de Koornbeurs in Franeker. De begeleiders van Weekendschool Franeker zijn in ieder geval enthousiast en betrokken bij de leeftijdsgroep 10 tot 14 jaar; betrouwbaar en gemotiveerd en kunnen overtuigend zijn; gemiddeld 2x per maand op zondagmiddag beschikbaar van 12.30 uur tot 17.00 uur (okt-juli)en hebben een positieve uitstraling! Vrijwilligers wordt gevraagd naar een VOG, (kosten worden vergoed) daarnaast ontvangen zij een vergoeding volgens de geldende regels van de Belastingdienst.
Belangstellenden kunnen zich (bij voorkeur via de website) aanmelden bij de Vrijwilligerscentrale van De Skûle Welzijn, Godsacker 35 te Franeker (0517-397800) Andere vacatures bekijken? www.deskule.nl De Vrijwilligerscentrale is ook bereikbaar in Harlingen in MFC Het Vierkant op maandagmorgen en donderdagmorgen van 9.00 -12.00 uur.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!