In opdracht van de provincie Fryslân voert aannemer Reimert Bouw en Infrastructuur herstelwerkzaamheden uit aan de provinciale weg N393 door Minnertsga. Op bepaalde delen van de weg wordt de deklaag van het asfalt vervangen.

 

Afsluiting

De werkzaamheden aan de N393 starten op maandag 10 juli 2023. Als alles volgens planning verloopt dan zijn de werkzaamheden op woensdag 12 juli 2023 klaar. Op deze drie dagen is de weg van 06.00 uur tot 19.00 uur volledig afgesloten voor gemotoriseerd wegverkeer.

 

Omleiding

De werkzaamheden kunnen beperkte hinder geven. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren moeten we delen van de weg afsluiten voor verkeer. Voetgangers kunnen er wel langs. Fietsers ook, als ze even afstappen.

 

Verkeer rijdt tijdens de afsluiting om via Ried

Tijdens de afsluiting rijdt de bus van Arriva niet door Minnertsga. U kunt dan in- en uitstappen bij de halte Mooie Paal. Kijk voor actuele reisinformatie op www.arriva.nl/halte.

OMLEIDINGSROUTEKAARTJE

Bereikbaarheid

Woningen en bedrijven aan de N393 zijn tijdens de afsluiting van de weg alleen te voet bereikbaar via de stoep of rijplaten. Zijn er bijzonderheden waardoor u met een gemotoriseerd voertuig bij uw woning moet kunnen komen, dan kunt u contact opnemen met de uitvoerder van Reimert. Samen kan er dan naar een passende oplossing worden gekeken. Bij calamiteiten zijn de percelen te allen tijde bereikbaar voor nood- en hulpdiensten.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
Telegram
LinkedIn
error: Bericht Beveiligd!