Wijnwinkel Souverein ongeslagen na 1e speelronde bedrijfsbowlen

Op dinsdag 9 oktober is er weer gestart met een nieuwe competitie van het bedrijfsbowlen bij bowlingcentrum Bloemketerp.

Dit seizoen zullen er 14 teams een gooi doen naar de titel. Ook de titelverdediger het team van Keukenadviesaanhuis.nl doet weer mee.

Na de 1e speelronde zijn er nog maar twee teams die ongeslagen zijn, namelijk het team van FranekerActueel.nl team 1 en het team van Wijnwinkel Souverein. Dit team dat al een aantal jaar bestaat uit de gebroeders André en Richard maakt er de laatste jaren een gewoonte van om sterk te starten in de competitie. Inmiddels zijn wij als organisatie er achter hoe dit komt, Richard maakt er een gewoonte van om voor de start van het bedrijfsbowlen lang op vakantie te gaan zodat hij goed is uitgerust en zo beter kan presteren. Wij hopen voor André dan ook dat Richard dit seizoen zijn goede vorm wat langer vast houdt en André niet het gevoel geeft dat hij het de overige 8 speelrondes alleen moet doen.

Verder viel op dat Jelco Wolberts van keukenadviesaanhuis.nl het vizier gelijk scherp had, hij bowlde in zijn eerste potje gelijk al 203 punten bijeen.

Dinsdag 16 oktober is de volgende speelronde en staat er o.a. de wedstrijd tussen de twee ongeslagen teams op het programma en gaan we kijken of de teams van Maxtotaal.nl en Die Twa van de hatelijke 0 overwinningen kunnen afkomen.

Benieuwd of ze dit gaan lukken kom gerust eens een kijkje nemen. Het bowlingcentrum is vanaf 19.00 geopend en de wedstrijden starten vanaf 19.30 uur

Stand bedrijfsbowlen

 

 

 

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!