Franeker – De wind door je haar, de frisse lucht, de grond onder je voeten en het gevoel van vrijheid: maak het mee tijdens de 6-weekse cursus Start to Run. Op Bloemketerp in Franeker begint zaterdag 7 september een nieuwe cursus Start to Run. In 6 weken bouw je op van 1 naar zo’n 20-25 minuten hardlopen en je leert ook alle beginnerstrucs. Enthousiaste trainers en gezellige loopmaatjes wachten je elke zaterdag op voor een energieke training in het park, het bos of op de atletiekbaan. Je conditie verbetert en dat voel je: je wordt steeds fitter! Elke kilometer verbrand je ook nog een flinke hoeveelheid calorieën. Wie heeft er nog een excuus om op de bank te blijven zitten? Ga mee naar buiten!

Je krijgt veel meer dan alleen een fit lichaam als je meedoet aan Start to Run! Je ontvangt ook een functioneel hardloopshirt, drie edities van het tijdschrift Runner’s World én het speciale Start to Run Magazine, vol beginnerstip en weetjes. Je bent voor vier maanden lid van de Atletiekunie zodat je verzekerd bent tijdens de trainingen en je krijgt korting op producten van de Atletiekunie. Ik zie je zaterdag!

Start to Run is al jaren dé manier voor beginnende lopers om daadwerkelijk de stap richting loopsport te zetten. Op laagdrempelige manier maakt de sporter kennis met het lopen in zijn eigen omgeving. En dat alles begeleid door deskundige trainers van AV Spartacus.

Wil je ook samen trainen met Renate Wennemars?

Dan is de Running Coach© iets voor jou! Met de Running Coach© kun je makkelijk je huiswerktrainingen lopen, met ondersteuning van stimulerende muziek en motiverende aanwijzingen volgens het verantwoorde Start to Run hardloopschema. Geen gedoe met het uitprinten van trainingschema’s of ingewikkelde loopadviezen, maar eenvoudig via je koptelefoon van je MP3-speler. Op de beat van lekkere loopmuziek krijg je om de zoveel minuten te horen wat je moet doen. Hardlopen, wandelen, harder of zachter? Renate Wennemars, je persoonlijke trainer, laat het je weten.

 

De trainingen starten op zaterdag 7 september. Je kunt op één van de 135 locaties in Nederland meedoen.

 

Voor meer informatie: www.starttorun.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Daniël de Jong ddejong75@gmail.com of de Atletiekunie

Telefoonnummer 026 483 4800 of starttorun@atletiekunie.nl

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
Telegram
LinkedIn
error: Bericht Beveiligd!