Kans op 1000,- euro tijdens Aziatische avond in Cheung Kwong

Samenwerkingsverbanden. Je ziet ze steeds vaker. Meestal is het een supermarkt die aan de basis van de samenwerking staat. Betaal een x-bedrag aan boodschappen en eet bij restaurant y voor de helft van de prijs of verzamel elftalplaatjes van de lokale voetbalclub. Een samenwerkingsverband tussen een reisbureau en een Chinees restaurant is er één die we nog niet eerder hebben gezien…, tot vorige maand.

Een maand geleden besloten Reisburo Franeker en Chinees restaurant Cheung Kwong om de handen inéén te slaan. Hoewel ze een totaal andere tak van sport bedrijven, zijn er zeker overeenkomsten tussen de twee. Want zowel het reisbureau als het Chinees restaurant behoren tot de top van Friesland. Qua geografische ligging zit er amper vijftig meter tussen het ene en het andere pand. De bezetting met zes dames en één man is nagenoeg hetzelfde en voor beide is er een sterke link met Azië. Reisburo Franeker vanwege de reizen die het ieder jaar naar het werelddeel boekt en Cheung Kwong vanwege de gerechten die het serveert.

Met al deze overeenkomsten is het nooit de vraag geweest óf er een samenwerking tot stand zou komen; wél wanneer.

Afgelopen vrijdag dus. Op elke laatste vrijdag van de maand organiseert Cheung Kwong een ‘Aziatische avond’. Gedurende de avond maakt de gast een gastronomische rondvlucht over Azië. Japanse sushi, Thaise soep – die met recht als ‘pittig’ kan worden bestempeld –, vijf (5!) verschillende gerechten, allen afkomstig uit China en als dessert onder andere de beroemde spekkoek uit Indonesië. Het optionele wijnarrangement – samengesteld door ‘huis’ sommelier André Souverein van de Mitra zorgt dat ieder gerecht volkomen tot zijn recht komt.

REISCHEQUE

Gasten die aan deze culinaire fijnproeverij deelnemen, dingen automatisch mee naar een reischeque ter waarde van € 1000,- die door Cheung Kwong en Reisburo Franeker beschikbaar wordt gesteld. De loting vindt plaats tijdens de ‘Verre reizenavond’ die Reisburo Franeker op dinsdag 24 november organiseert in Chinees restaurant Cheung Kwong.

Wil je ook deelnemen aan één van de Aziatische avonden en kans maken op de reischeque? Reserveer dan alvast voor de eerstvolgende Aziatische Avond van vrijdagavond, 28 augustus. Bel daarvoor met Cheung Kwong: 0517-394098. Zij die de komende maanden bij Reisburo Franeker een verre reis buiten Europa boeken, maken kans op een uitnodiging in de vorm van een dinercheque voor één van de exclusieve Aziatische Avonden.

tekst: Tjalko Bouma

Aziatische-avond

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!