De laatste week week winnaar van de winter fotowedstrijd is gekozen. Sidney Portier maakte deze foto van het beeld  ‘de Tobbedanser’ op de Grote Bredeplaats in Harlingen in de sneeuw. Van harte gefeliciteerd Sidney.

Deze prachtige winter foto van Sidney heeft een speciale herinnering vertelde hij ons gisteren. Vijf minuten nadat hij de foto had gemaakt werd Sidney gebeld door de dierenkliniek dat hij zijn Engelse Stafford Nina moest laten inslapen. Voor Sydney een beladen foto en daarom ook de keuze om deze foto naar ons in te sturen en nog meer bijzonder dat hij nu is uitgekozen als weekwinnaar zonder dat wij het verhaal er achter wisten. Het moet zo zijn.

Sidney mag graag voor de hobby fotograferen, een enkele keer verkoopt hij eens een foto of word zijn foto gebruikt. Zijn passie ligt vooral bij landschappen.  De mooiste tijd om te fotograferen vind hij het blauwe uurtje. “Het blauwe uur is de benaming voor het verschijnsel dat ‘s ochtends, het uur voor zonsopkomst en ‘s avonds, net na zonsondergang bij bepaalde omstandigheden de lucht en de omgeving een blauwe kleur aannemen. Het blauwe uur is een onderdeel van de schemering en duurt meestal slechts een tiental minuten”. 

We zitten nu op 12 weekwinnaars, deze zijn gekozen uit 396 ingezonden foto’s. Wij willen iedereen bedanken voor hun inzendingen en enthousiasme. Uit alle 12 weekwinnaars komt één winnaar, hoe wij dat gaan vorm geven maken wij in de aankomende dagen bekend. Kijk en geniet mee met de ingezonden foto’s van deze week.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
Telegram
LinkedIn
error: Bericht Beveiligd!