Workshops kerst versieringen maken

Franeker – Kerstballen breien is helemaal in sinds Arne en Carlos er een hype van hebben. Dan kun je toch niet achter blijven? Dus pak de pennen op en kom naar de cursus BREI JE EIGEN KERSTBAL op donderdagavond 15 en 22 december. Je leert er hoe je een mooie kleurige kerstbal breit met kleurig Noors inbreiwerk. Ook ga je je eigen ontwerp maken, zodat je kerstbal nog persoonlijker wordt.

Ben je meer een haakster dan kun je je hart ophalen met KERSTVERSIERINGEN HAKEN op maandagavond 12 en 19 december. Je gaat naar huis met zelf gehaakte kerststerren en andere leuke versieringen en verdere ideeën om je huis sfeervol te versieren voor de kerst.

Op zaterdag 17 december kun je een workshop vilten volgen. Hierbij kun je HOLVILTEN. D.w.z. dat je een lap vilt in de rondte maakt zonder naden. Dit kun je toepassen op tassen, mutsen, of bijv. een mooi windlicht. Een gezellige dag die volledig is verzorgd met koffie/thee/ander drinken en een lunch. Ook leuk om samen met een vriendin te doen.

In januari gaat er een beginnerscursus NAAIEN van start op maandagavond 2, 9,16 en 23 januari. In 4 avonden leer je hoe je een geschikt patroon uitzoekt, stoffenkennis, patroon tekenen, op stof leggen, knippen, doorslaan, rijgen en natuurlijk het uiteindelijke naaien. Je maakt je eigen unieke kleding. De cursus gaat door bij minimaal 4 cursisten. (Max. 8 cursisten.)

Deze cursussen/workshops worden in Franeker gegeven. Wil je meer informatie over een van bovenstaande cursussen of wil je je opgeven? Bel dan met Karen Westra: 0517 39 36 38.

Je kunt ook eens kijken op de website www.maakhetnou.weebly.com

 

 

 

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!