www.gebiedsteamfranekeradeel.nl is online!

Het eerste Gebiedsteam met een eigen site! Op 24 mei presenteerden Wethouder Caroline de Pee en Janke Wiersma, teamleider Gebiedsteam Franekeradeel, de nieuwe site van het Gebiedsteam. Het is een volledig nieuwe site met veel informatie over onder andere opvoeden,

langer zelfstandig wonen, mantelzorg en de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning).

Voorheen konden alle inwoners terecht bij het CJG voor alle vragen rondom Jeugd en Gezin. Het opheffen van deze site vond het Gebiedsteam zonde en is besloten deze site om te bouwen tot een eigen site. Zij vonden het belangrijk om alles wat is opgebouwd met het CJG, zowel fysiek als digitaal te borgen. Het CJG is nu onder de noemer ‘Jeugd & Gezin’ een herkenbaar onderdeel geworden op www.gebiedsteamfranekeradeel.nl en van de aanpak binnen het Gebiedsteam.

Het is belangrijk dat inwoners weten waar ze terecht kunnen met de vragen die mogelijk spelen. Daarom valt er vandaag bij alle inwoners van Franekeradeel een brief in de bus om iedereen te informeren over de nieuwe site en waar het Gebiedsteam voor staat en wat ze voor een ieder kunnen betekenen.

‘Met elkaar, voor elkaar!’ Dat is het motto van het Gebiedsteam. Om deze lancering te vieren en het gebruik van de site te stimuleren is er een actie opgezet. Alle inwoners kunnen meedoen aan deze actie. Kijk op de website en volg ons op Facebook. Hier vind je alles over de actie!

Lancering website Janke+Wethouder De Pee

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!