Zaterdag 2 juli: Hjoed yn it Park 2022!

Zaterdag 2 juli zal het Franeker Stadspark wederom worden omgetoverd in een waar muziekfestival: Hjoed yn it Park. Het gratis bezoekbare Waadhoeke festival zal plaatsvinden van 13:00 tot 01:00, en is voor zowel jong als oud een uitje met diverse muziekpodia, kinderactiviteiten en een ruim assortiment aan foodtrucks.

Programma foar yn it Park
De kracht van Hjoed yn it Park ligt hem in het brede muziek repertoire op de dag van het festival. Van een Hollandse muziek tot Afrikaanse klanken, van Mr. P-Bone tot Jack Bottleneck. Tijdens Hjoed yn it Park wordt er een breed programma neergezet met veel diversiteit in muziek. Rustig in het gras zitten, luisterend naar muziek met een hapje en een drankje of los gaan op de rockmuziek: Tijdens Hjoed yn it Park is er voor ieder wat wils. Voor de jongeren is er dit jaar weer een housepodium met de vetste DJ’s en zal ook de Silent Disco zijn terugkeer maken in het Stadspark.

Ôfsluting yn it Park
Uiteraard heeft de Hjoed yn it Park- organisatie ook weer gezorgd voor een passende en knallende afsluiter van de avond, dit wordt gedaan door de House of Rock-band:
Muzikanten die hun sporen in het rockcircuit al ruimschoots verdiend hebben, bundelen hun krachten om de ‘guilty pleasures’ van de jaren ‘90 te laten herleven op een manier zoals je dit nog nooit hebt beleefd. Het publiek zal ondersteund door twee sexy zangeressen dit feest der herkenning van begin tot eind meebrullen.

Activiteiten yn it Park
Naast het grote muziek assortiment in het park is er daarnaast ook nog voldoende te doen. Voor de kinderen staat er een springkussen of kan er gebruik worden gemaakt van de Aquaballen, om door de vijver van het Stadspark proberen te rennen. Hiernaast zal het festival weer rijkelijk gevuld zijn met leuke en verschillende soorten foodtrucks uit de regio.

Flora en fauna yn it Park

De organisatie vindt het belangrijk om het park schoon en mooi te houden. Na de geslaagde vorige edities is besloten om ook dit jaar gebruik te maken van deze statiegeld bekers.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!