zaterdag 7 nov.: Grote Boeken en Sneupmarkt!   

Zaterdag 7 november is er in het gebouw de Rank aan de Zilverstraat 36 te Franeker een grote boeken en sneupmarkt . Er is een groot aanbod van boeken en er worden ook diverse andere artikelen aangeboden.

De markt is open van 10.00 tot 17.00 en er is  een koffie/thee hoek waar u gezellig kunt bijpraten en voor de kinderen is er gratis limonade

De opbrengst is voor Victory4All die nieuwe sportvelden willen aanleggen in de sloppenwijken  van Jeffrey’s Bay in Zuid-Afrika .Zij kunnen dan op een veilige manier sporten  De kosten hiervan zijn €10.000 . Vanuit Franeker is al met diverse acties zoals verkoop van appeltaarten en oud ijzer ophalen  al €1500 bijgedragen voor de aanleg .Met deze markt  hoopt men een leuk bedrag bij elkaar te krijgen  zodat de aanleg weer een stukje dichterbij komt. Victory4All is al vanaf 2002 werkzaam in Zuid-Afrika en richten zich op kansarme kinderen en bieden hun opvang en scholing aan . Inmiddels zijn ze ook bezig met het bouwen van een nieuwe school zodat ze in de toekomst in totaal een 1000 kinderen kunnen opvangen  en onderwijs  geven.

Op de markt die georganiseerd wordt door Sieds en Saskia de Jong uit Franeker  is er ook info te krijgen over het werk en sponsoren van kinderen van Victory4All.

IMG_9050

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!