Zaterdag opening creatieve seizoen Le Pantin

Op zaterdag 26 september van 10.00 tot 16.00 openen wij na een heerlijke zomer weer ons creatieve seizoen.

Demonstratie
We openen het nieuwe seizoen met een Te Gekke Krijtjes Demonstratie en Make it -Take it. Met deze krijtjes, mallen en project cards kun je leuke kaarten en/of cadeau doosjes maken. Ze zijn gemaakt van bijenwas en door hun vorm zijn ze makkelijk vast te houden en ook zeer geschikt voor kinderen. Graag vertellen wij je er meer over en laten deze dag zien hoe je ermee kan werken.
Ook mag je het zelf even proberen om te ervaren hoe leuk het is.

Haak aan’
Ook zijn deze dag een aantal dames van Haakcafé ‘Haak aan’ Franeker aan het haken in de winkel, u bent van harte welkom om aan te haken met uw eigen haakspullen.
Ze gaan als haakgroep naast hun gewone werk vrijblijvend een start maken om mee te doen aan de grootste gehaakte deken ter wereld, waar op dit moment heel veel groepen in Friesland mee bezig zijn.
Het maken van de Grootste Gehaakte Deken van de Wereld, te presenteren in 2018, als Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa is. Het staat voor veel meer dan een recordpoging: al die draadjes wol staan symbool voor verbindingen. “Het haken staat niet op de voorgrond, het gaat om het verbinden”
‘Haak aan’ komt elke 3e woensdagavond van de maand van 19:30 – 21:30 samen bij Le Pantin. Haak jij ook aan? Lijkt jou dit ook leuk? Geef je dan op via: peet70luyben@gmail.com
De nieuwe wintergarens zijn weer binnen, en er zijn weer mooie patroon boeken verkrijgbaar. Ook voor de kunstschilders is alles weer op voorraad. Onze winkel is weer een prachtig kleurenpallet dus kom kijken. Voor de eerste klanten boven de €10,- hebben we een kleine Goody bag* (op=op)

2015 demofoto Le pantin

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!