ZVF/de Jong administratie VR1 ruim langs Golden Oldies VR1

Op maandagavond 29 oktober mochten de dames op bezoek in Westereen om te spelen tegen het hoger geklasseerde Golden Oldies VR1.

Onze dames waren deze avond sterk op dreef, verdedigend werd er in de eerste helft niet een kans weggeven en zelf had men vele kansen.
Na 5 min was het Karla die de score deze avond opende en de 0-1 binnenschoot.
Hierna duurde het even voor het doel weer gevonden werd omdat schoten net naast gingen of gered werden door de Golden Oldies keepster.
Maar in de 20e min was het Marianne die de bal weer tegen de touwen aanjoeg en de 0-2 binnenschoot.

Dit werd de ruststand.
Tja….wat viel er in de rust de veranderen, het was gewoon wachten op meer doelpunten van ons kant, want deze avond voetbalde er maar 1 team zoals het in de zaal hoort.

in de 2e helft probeerde Golden Oldies VR1 de bakens naar hun hand te zetten, maar keer op keer waren het de dames van ZVF/de Jong administratie VR1 die hierna met prima counters erover heen gingen en de verdediging van de tegenpartij dol wist te spelen.

De score werd dan ook naar verwachting omhoog geschroefd.