ZVF/de jong administratie zet GAVC VR1 te kijk in eigen huis.

Op dinsdag 11 april stond de uitwedstrijd voor onze dames 1 op programma tegen de nr 5 in competitie, GAVC VR1 In december werd thuis een zwaar bevochten 5-3 overwinning behaald, dus een geduchte tegenstandster deze avond.In de eerste minuten was het even aankijken hoe sterk GAVC uit de startblokken ging komen.

De betere speelster (aanvoedster) werd opgevangen door een sterk spelend Karin die haar de eerste helft goed in de tang had. In de 6e minuut probeerde GAVC wederom deze speelster aan te spelen, Karin onderschepte wederom de bal, pass op links naar Renee die met haar rechtervoet de keepster kansloos liet, 0-1. Hierna probeerde GAVC de druk nog meer op te voeren, maar de schoten ging allemaal over en naast en uitgespeelde kansen kreeg men gewoon niet, nee, het was wederom Renee die weer eens alleen uitbrak maar deze keer haar schot op de paal deed belanden.

ZVF/de jong administratie VR1 was juist de gevaarlijkste ploeg via prachtige snelle omschakeling. Ruststand 0-1. Na de rust Bleef GAVC VR1 maar aanvallen.
ZVF/de jong administratie VR1 wist eigenlijk eenvoudig stand te houden. In de 5e min was het Rianne V die vrij voor t doel van GAVC net naast schoot. 10e min. Ziet iedereen een schot van Renee gekeerd door de keepster van GAVC VR1.14e min. inschop van Karin op Marre, Marre alleen op doel af, schot komt weer eens op de paal, maar Marre reageert alert en rost hierna de bal toch tegen de touwen, 0-2. 16e min. hoekschop voor ZVF, Rianne V neemt deze snel op Marre, die vrij voor doel staat en feilloos de 0-3 aantekende.

Een ongekende tusenstand voor onze dames. 17e min.is een poeier van Rianne V net naast. zelfde minuut, werd een mooie aanval opgezet dwars door het midden met Elisa en Marre die prachtig vrij voor de keepster kwam en de 0-4 binnenschoot. Hierna wist GAVC VR1 eindelijk het net te vinden en de 1-4 te scoren. 22e minuut, mooie aanval over een aantal schijven die uiteindelijk bij Anke voor de voeten kwam, deze wist de opgelegde kans prachtig te verzilveren, 1-5

Wie dacht dat dit het was kwam bedrogen uit.

Marre lobte de bal tegen de lat, bal spat terug de zaal in waar de aangesloten Karin de bal ineens binnenschoot en de keepster van GAVC voor de 6e maal liet vissen.
In de slotseconden was het een schot van GAVC VR1 die Jannine nog wist te verrassen in een hoek. Eindstand 2-6, en nog volop in de running voor de 2e plaats in de competitie.