ZVF. de Jong administratie VR1 pakken punt tegen Drs. Vijfje

Woensdagavond 19.30 uur mocht het 1e dames zaalvoetbalteam thuis in de Trije aantreden tegen Drs.Vijfje. VR5 uit Groningen. Een totaal onbekende ploeg voor de dames uit Franeker.
Het werd een op en neer gaande wedstrijd met verdiende eindstand.

De dames van ZVF/de jong administratie waren gebrand om nu dan eens hun eerste overwinning te gaan halen. De bezoekers kregen dan ook een fanatiek onthaal in de eerste 10 min.
Met ondersteuning van een groep fanatieke supporters ging men dan ook op jacht naar goals. Hoewel de eerste kans voor Drs Vijfje was werd er dan toch als eerste door ZVF./de jong administratie gescoord.

Na 20 min. stond het zelfs al 2-0, een prima start. Vlak voor rust was het Drs.Vijfje die toch weer aansluiting kreeg en de 2-1 scoorde. Na de rust was het gelijk Drs.Vijfje wat de gelijkmaker erin schoot, dus konden onze dames weer opnieuw op jacht naar een voorsprong. En die kwam er ook, een prachtige aanval werd perfect afgerond, dus weer een voorsprong voor de dames uit Franeker.

Drs.Vijfje ging hierna vol op de aanval spelen om de gelijkmaker weer te maken. Hierdoor golfde het spel heen en weer. De beste kansen waren echter voor ZVF/de jong administratie VR1…..alleen scoren lukte dan weer net niet. Drs.Vijfje daarentegen wist wel te scoren en zo stond er na tweemaal 25 min. een eindstand van 3-3 op het scorebord. Met wat meer scherpte voor doel lijkt toch de eerste zege er aan te komen.

Het talrijke publiek wat ons ondersteunde wordt uiteraart bedankt voor de aanmoedigingen!!

Vrijdag a.s. speelt het ZVF/ythúske de bikker VR2 uit in Groningen tegen Drs.Vijfje VR4