ZVF Vrouwen van start.

De dames van ZVF hebben in een oefenduel laten zien heel wat in hun mars te hebben. Op dinsdagavond 6 sept. j.l. speelden ze een oefenwedstrijd tegen Avanti VR2. Avanti heeft een VR1 team wat uitkomt in de hoogste divisie op zaalvoetbalgebied. Het Avanti VR2 speelt in de 2e klasse, net als ons, maar dan in een andere poule.

Het werd een prachtig duel deze avond.

ZVF speelde eerst wat afwachtend en zo kreeg men dan ook een achterstand te verwerken door een paar domme goals, 2-0 achterstand na 14 min. Echter hierna speelde men alle zenuwen van zich af en golfde het spel op en neer. 100% kansen voor Helen, Jolien en Karin, werden echter om zeep geholpen. Eindelijk was het Nadia die goed oplette en zomaar de 2-1 erin schoot. Ester wist als keepster goed stand te houden en beperkte de verder schade.

Ruststand 2-1.

Na rust een te simpele vrije doortocht voor Avant wat al snel voor de 3-1 zorgde. Maar hierna was het toch ZVF wat de ene na de ander prachtige aanval opzette. Karin en Marre waren de sluitposten die om en om meeschoven naar voren. Iris Marleen en vooral Jolijn waren op dat moment de perfecte aanspeelpunten om ieder aanval op te bouwen. Na 10 minuten spelen stond de stand dan ook weer gelijk 3-3.

Prachtig doelpunt van Jolijn en wederom Nadia.

Patricia deed haar uiterste best achterin en Ester blijkt een uitstekende sluitpost te wezen. In de 17e min. was er dan eindelijk weer eens een vlot lopende aanval van Avanti, en met een korte draai werd de bal in de rechteronderhoek getikt. de laatste minuten hebben we nog wel kans gehad om wederom gelijk te maken, maar het vizier stond ditmaal niet geheel scherp. 4- 3 Werd dan ook de eindstand, waar ZVF best mee kon leven en ook vol vertrouwen het seizoen in de zaal tegemoet ziet.

Woensdag 14 september spelen beide teams, ZVF VR1 – ZVF VR2, thuis tegen elkaar in sporthal de Trije, aanvang 19.30 uur, toegang gratis