ZVF/de Jong administratie VR1 met 7-klapper langs Blauw wit VR2

Op 2 november mocht het team van ZVF/de Jong administratie VR1 op bezoek in Leeuwarden om het op te nemen tegen Blauw wit VR2. Al in de eerste minuten keken onze dames tegen een 1-0 achterstand aan, Blauw wit ging voortvarend van start en de eerste beste aanval vloog gelijk in ons doel.

Hierna controleerde ZVF de wedstrijd, de ene aanval na de andere ging richting het doel van de tegenstander en in de 5e minuut werd de stand gelijk getrokken door Marre. Het was dan ook wachten op meer goals, alleen de keepster van Blauw wit was steeds op haar plek en hield heel veel ballen tegen. Eindelijk was het Renee die in de 20e minuut eindelijk ons de voorsprong bezorgde, 1-2. Blauw wit stelde aanvallend weinig meer voor, men kwam gewoon niet meer door onze verdediging.

Ruststand 1-2

Na rust was het spelbeeld misschien wat rommelig, maar kregen beide teams wel kansen. Bij ons was Janine (keepster) goed op dreef en hield enkele ballen prima tegen.
In de 6e min na rust was het Karla die ons wat meer ruimte op het scorebord bracht 1-3. aanval na aanval, maar steeds de keepster die lang stand hield. uiteindelijk werd het verzet gebroken van Blauw wit, en in de laatste 10 minuten werd er dan flink gescoord door ZVF/de Jong administratie. mooie uitgespeelde doelpunten door o.a. Renee, wederom Karla en twee doelpunten van Rianne V brachten de score naar 1-7. Karin schoot nog tweemaal net over nadat ze goed door was geschoven.

Kortom een mooie overwinning en met momenteel een 2e plek in de competitie een prima start van het seizoen.

ZVF/Ythúske de Bikker VR2 zit in een zware periode. FFS VR1 was de tegenstander afgelopen woensdag, ZVF/Ythúske de Bikker had er drie nieuwe dames bij en het team moet nog gevormd worden. Er werd helaas met 0-16 verloren van een team wat al enkele jaren samen speelt en vorig seizoen ook meestreed voor het kampioenschap.

Volgende week donderdag, 9 november een topwedstrijd voor ZVF/de Jong administratie VR1 tegen Renado VR1 thuis in de Trije, aanvang 19.30 uur ZVF/Ythúske de bikker speelt op vrijdag 10 november uit in Stiens tegen Avanti VR2 om 20.00 uur