ZVF/de jong administratie VR1 – Golden Oldies VR1 5-4

ZVF….met enkele nieuwe speelsters aan de start van een nieuwe competitie in de 2e klasse geeft ondanks rommelig spel het visitekaartje af. Golden Oldies werd vorig seizoen 2e met 14 overwinningen, 4 verloren wedstrijden en 132 goals voor en maar 41 goals tegen. een tegenstander van klasse dus.

Om half 8 startte de wedstrijd met de aftrap voor de bezoekers. ZVF speelde gelijk op de aanval en al snel viel de 1-0 door Rianne V die een prima pass van achteruit kreeg van Renee. ZVF dacht door te kunnen zetten op de aanvallende toer, maar dat werd door Golden Oldies zwaar afgestraft, door slechte passing en balverlies in het midden werden we steeds overlopen en weldra stond de stand dan ook 1-2 voor Golden Oldies.

Was ZVF gewaarschuwd?? niet echt, het bleef slordig omgaan met balbezit en wonderlijk genoeg konden de dames van Golden Oldies onze uitstekend keepende keepster maar niet passeren. In de 15e minuut was het Rianne V die weer eens van zich deed spreken en feilloos de bal voor ZVF weer tegen de touwen joeg, 2-2. 4 min. later was het wederom de tegenpartij de de 2-3 maakte. dit werd tevens de ruststand.

in de rust werden onze dames even gewezen op het te snel willen aanvallen waardoor Golden Oldies steeds over kon nemen, het advies van de coach was dan ook om iets rustiger de bal rond te spelen en de dame te zoeken die dichtbij staat. ZVF speelde in de 2e helft inderdaad rustiger bij balbezit en kwam nu beter in de wedstrijd.
Het was dan ook niet verwonderlijk dat Karla al snel na de rust voor de 3-3 zorgde. In de 11e minuut was het Renee die zichzelf prima vrij speelde en beheerst de 4-3 voorsprong binnen schoot.

Golden Oldies was echter nog niet verslagen, maar wederom prima keeperswerk wat ons op de been hielp. Toch kon ook zij niet voorkomen dat Golden Oldies in de 17e min. op 4-4 kwamen. Het bleef hierna een wedstrijd die alle kanten op kon gaan. Golden Oldies had legio kansen maar schoot veel net naast en over. ZVF kreeg dus zicht op een goed resultaat….maar het kon nog beter….2 min voor tijd weer een snelle counter en wederom Rianne V die uitbrak en de keepster verschalkte, 5-4 met minder dan 2 minuten te spelen.

Dit gaven de dames van ZVF/de jong administratie niet meer weg, de laatste kans voor golden Oldies werd voorlangs geschoten en zo pakte de Vrouwen 1 een zwaar bevochten overwinning. Een prima start dus van ZVF/de Jong administratie VR1