ZVF/de Jong adminstratie VR1 boekt wederom zege.

Op dinsdag 26 sept. j.l. traden onze dames aan in de uitwedstrijd tegen GAVC VR2 in Grou. De eerste helft was erg rommelig, passes kwamen niet aan en de kansen die we kregen wisten we maar niet af te maken. GAVC zat beter in de wedstrijd en was gevaarlijker in de eerste helft. Dat de 1-0 viel voor GAVC was een foutje van onze verder uitstekende keepster, de ingooi in het midden werd onderschept en de dame van GAVC had vrij doortocht op ons doel.

Na dit doelpunt kwam langzaam ons eigen spel weer wat terug, maar de keepster van GAV wist veel ballen naast en over te tikken. Een bal op de bal weerhield ons nog van de gelijkmaker. In de slotminuut weer een aanval van ZVF, schot op doel werd gepareerd door de doelvrouw van GAVC, de bal werd het veld ingeslagen maar hier stond Rianne M die feilloos de 1-1 binnen schoot.

Dit werd tevens de ruststand. Na rust een ander spelbeeld, een beter spelend ZVF/de Jong administratie was rustiger aan de bal en wist in de omschakeling veelvuldig gevaarlijk te zijn. Karla, Marre en renee wistten regelmatig de laatste vrouw van GAVC te omspelen, maar Marre haar schot werd net op tijd geblokt, en Renee zag in een uitgespeelde aanval, de bal tegen de paal het veld weer inspringen.

In de 10e minuut was het Karla die over rechts wederom de laatste vrouw van GAVC omzeilde en hierna de 1-2 binnenschoot. De dames van GAVC kwamen niet verder dan wat afstandsschoten, wat hun dan wel wat corners opleverde, maar vanuit de omschakeling was het vooral ZVF wat liet zien waarvoor ze gekomen waren. In de 23e minuut was het wederom Karla die ervandoor ging en wederom scoorde en de zege veilig stelde….1-3 Een prima 2e helft van ZVF/de Jong administratie en natuurlijk een goede start van de competitie met 2 wedstrijden en 6 punten.